Form 5 Accounting with Cikgu Khai

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Oct-December 2020 Package

Group

11 people or more

Join Now >

AKAUN??? OMG!!! Anda stress bila ditanya mengenai Perakaunan??? Hahahaa… RELAX & CHILL je… Jom saya bantu.. Chill-Chill jer kita belajar akaun okay… Pendekatan saya bagaimana? Alaa mudah jer…

– Belajar Akaun yang PENTING JANGAN HAFAL!!! Tetapi FAHAMKAN!…

– Kita belajar asas dahulu… Dah faham, kemudian kita pergi step by step dari rendah ke tinggi… ada cara… cool okay…

– Saya akan guide bagaimana cara nak jawab. Cari hint untuk setiap soalan. Cari di mana markah yang ada. Tak perlu jawab semua soalan pun bole lulus … percaya lah jika kena pada cara yang betul… Saya akan guide. – Selaku panel dan pengalaman dalam Pemeriksaan Kertas, saya akan guide dan terangkan di mana markah yang ada pada setiap soalan. – JANGAN skip kelas saya SEBAB setiap minggu, saya akan kaitkan dengan pembelajaran lepas. Saya tak nak anda pening dan lost bila tak faham apa yang saya sampaikan. #KitaMerubahMasaDepanKita

Akaun Kelab & Persatuan

Pengenalan

Penerimaan & Pembayaran

Pendapatan & Perbelanjaan

Join my Free June/July Classes below