fbpx
Belajar SPM Prinsip Perakaunan dengan Cikgu Khai (July)
Cikgu Khai / Accounting

Belajar SPM Prinsip Perakaunan dengan Cikgu Khai (July)

Current Status
Not Enrolled
Price
See Below

AKAUN??? OMG!!! Anda stress bila ditanya mengenai Perakaunan??? Hahahaa… RELAX & CHILL je… Jom saya bantu.. Chill-Chill jer kita belajar akaun okay… Pendekatan saya bagaimana? Alaa mudah jer… – Belajar Akaun yang PENTING JANGAN HAFAL!!! Tetapi FAHAMKAN!… –

Kita belajar asas dahulu… Dah faham, kemudian kita pergi step by step dari rendah ke tinggi… ada cara… cool okay… – Saya akan guide bagaimana cara nak jawab. Cari hint untuk setiap soalan. Cari di mana markah yang ada. Tak perlu jawab semua soalan pun bole lulus … percaya lah jika kena pada cara yang betul

Saya akan guide. – Selaku panel dan pengalaman dalam Pemeriksaan Kertas, saya akan guide dan terangkan di mana markah yang ada pada setiap soalan. – JANGAN skip kelas saya SEBAB setiap minggu, saya akan kaitkan dengan pembelajaran lepas. Saya tak nak anda pening dan lost bila tak faham apa yang saya sampaikan. #KitaMerubahMasaDepanKita

Close Menu

Announcement

For those who enrol and paid for the classes, you will be notified via email. Access will be granted at either from these methods:

  1. Browse Teachers > Teachers you are looking for > Specific Form
  2. My Account > My Classes

If you have any questions regarding your enrolment, please click the link below to contact our tech team.